Ett tips om en klänning

Skrev förra helgen om att jag letade efter en enkel klänning att ha till skolavslutningen. Hittar aldrig klänningar! Har fortfarande inte hittat någon men jag fick en så fin kommentar av en tjej och hon tipsade om en riktigt fin! Dock lite för dyr för vad jag skulle tänka mig att betala då jag vet att jag bara kommer använda den på avslutningen och kanske någon eller några fler gånger. I alla fall så lämnade hon ingen bloggadress så jag tänkte tacka för tipset och de fina orden i ett inlägg! Dessutom så kan jag ju passa på att tipsa er om klänningen om det finns någon mer som har samma problem som jag! Den är från Hollister och kan hittas här!


Tack Madde för kommentaren!

 


Kommentarer
Postat av: Eemmasan ~ Fotoblogg

Sv: tack :D

Skrivet: 2012-06-02 09:18:08
URL/Blogg: http://eemmasan.blogg.se/
Postat av: Jonna Erlandsson

sv; ja men exakt, klart det blir så ibland haha!

nejdå, ska inte lägga ner :) men hade tankarna i vintras, dock stoppade min kille mig och sa att jag kommer ångra mig. Vilket jag nog hade gjort ;) För nu vill jag ju ha kvar den.

Skrivet: 2012-06-02 15:15:02
URL/Blogg: http://jonnaerlandsson.se/blog
Postat av: Vivvi

Åh, bättre lycka nästa gång? :P

eller, jag hoppas det!

kram

Skrivet: 2012-06-02 15:35:17
URL/Blogg: http://vivvifoto.blogg.se/
Postat av: Madde

Det var så lite så! Synd att den var för dyr för din smak, men själv köpte jag den idag! happy face xD och, ja jag lämnade ingen blogg adress förra gången men jag har faktiskt startat en blogg nu, så ja.. Hehe, kram! :)

Skrivet: 2012-06-03 19:17:18
URL/Blogg: http://maddiek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras såklart inte!)


URL/Blogg:


Kommentar:

RSS 2.0