Det här med bloglovinbyten

Jag har fått en del förfrågningar om bloglovinbyten de här dagarna jag har haft bloggen. Vad som förvånat mig är hur jag har känt mig när jag har tackat nej, vilket jag har gjort alla gångerna. Det har faktiskt varit mycket svårare än jag trodde, för på något sätt känns det som att man med det säger att man inte tycker om personens blogg, eller ännu värre inte tycker om personen.

 

Jag vill verkligen inte verka otrevlig eller göra någon illa men som jag ser det så tycker jag inte riktigt om dessa bloglovinbyten. Själv känner jag att jag vill att de som följer min blogg ska gilla den och verkligen följa den för att de vill det, inte bara för att jag ska följa deras blogg tillbaka. För mig känns det svårt att veta om någon som frågar om bloglovinbyte bara är ute efter fler följare eller om de verkligen gillar att läsa min blogg. Jag tycker inte det borde spela någon roll om någon följer en tillbaka om man verkligen gillar den personens blogg. Jag följer i alla fall inte andra bloggar bara för att de ska följa min! Jag tror faktiskt inte heller att jag är ensam om att tycka detta. Håller ni inte med om att en följare som själv valt att följa bloggen gör en mycket lyckligare än en följare som inte skulle följa dig om inte du inte gjorde det tillbaka?

 

Med det här säger jag inte att jag inte vill ha några följare på bloglovin. Jag säger inte heller att jag inte kommer följa just din blogg! Men jag vill gärna undvika att få frågan: ”Vill du följa min blogg så följer jag din tillbaka?”. Lämna istället en liten kommentar så kommer jag i alla fall gå in på din blogg och förhoppningsvis lämna en snäll kommentar tillbaka. Det finns ju inte heller något som säger att jag inte kommer lägga till din blogg om jag gillar den!

 

Måste också bara säga att jag inte följer så många bloggar på bloglovin. Jag tycker inte om att ha för många inlägg som jag inte läst för det gör bara att jag inte orkar läsa och då blir det ännu fler olästa inlägg och ja, ni förstår. Alla är ju olika, men sån är jag! Läser också mest fotobloggar. Inte bara, men mest!

 

Jag vet att orden följer, följa, följare osv. upprepas väldigt många gånger i denna text men det blev så helt enkelt!!

 

Ha det bra och ett jättetack om just du väljer att följa min blogg.

En ros till er!

Kommentarer
Postat av: Vivvi

Fin bild!

Håller med dig, tycker att man ska följa det man vill.. Inte bara för att man ska göra ett byte liksom. :p

Skrivet: 2012-04-19 21:09:22
URL/Blogg: http://vivvifoto.blogg.se/
Postat av: Vivvi

Sv:Haha precis! Jodå jag har de prefekt! Själv? :)

Skrivet: 2012-04-19 21:29:38
URL/Blogg: http://vivvifoto.blogg.se/
Postat av: Felicia (foto & vardag) ♥

sv: tack, detsamma! :)

Skrivet: 2012-04-20 15:32:14
URL/Blogg: http://brightmoments.blogg.se/
Postat av: Olivia - drömmen mot att bli fotograf

Väldigt sant i de du skriver! :Dsv: hihi,tuusen tack :')

kramis♥

Skrivet: 2012-04-20 17:02:18
URL/Blogg: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Vivvi

Heey, hur har din fredag varit? ;)

Skrivet: 2012-04-20 17:32:52
URL/Blogg: http://vivvifoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras såklart inte!)


URL/Blogg:


Kommentar:

RSS 2.0