Dålig humor?

En otroligt jobbig situation är när någon skrattar så mycket att de ligger på golvet åt någonting man inte överhuvudtaget kan förstå att det är roligt!

 

Jag kan inte säga att jag har speciellt bra humor, det vet jag, men ibland undrar jag verkligen hur folk kan tycka att vissa saker är så roligt. Ibland är jag med några tjejer i min klass som har väldigt kul med varandra och skrattar otroligt mycket. Otroligt jobbigt är att jag verkligen inte tycker något av vad de skattar åt är roligt. Dessa tjejer är snälla, trevliga och så och de är alltid glada, vilket är något jag gillar. Men jag kan verkligen inte skratta med dem, och det blir ibland väldigt jobbigt. Jag vill ju inte att de ska tycka att jag är tråkig och dryg. Inte att de ska känna att jag tycker de är tråkiga för den delen heller. Vissa gånger låtsas jag skratta med lite men det blir ju så tillgjort!

 

Hur gör man då när man inte alls har samma humor som någon människa? Jag tycker att det är så otroligt svårt. Man vill ju inte känna sig dum och inte skratta eller att personen ska tycka att man är tråkig, men ibland är det faktiskt riktigt svårt att skratta med. Jag har i alla fall svårt att skratta så det låter som jag menar det när jag inte gör det!

 

Kan man vara vän med någon som inte alls har samma humor som en själv? Vad tycker ni? Har någon varit med om något liknande?Kände inte för att ha ett bildlöst inlägg så det fick bli lite himmel!!

Kommentarer
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: hihi, ja :) så lite så!

Ha en toppen torsdag! :D

Skrivet: 2012-05-10 02:13:43
URL/Blogg: http://four.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras såklart inte!)


URL/Blogg:


Kommentar:

RSS 2.0