Att älta

Jag måste berätta något om mig, något som jag finner väldigt irriterande. Jag har otroligt lätt för att älta saker. Jag gör det ofta alldeles för länge, och jag har väldigt svårt för att istället tänka framåt och glömma. Nu har jag gått och grubblat på en sak i två dagar (okej, inte så lång tid än så länge men ändå) och det håller på att göra mig vansinnig redan. Grejen är den att jag helt ignorerade någon som gick i min förra klass häromdagen, för att senare få höra att denna person hälsat på mig. Jag hörde i och för sig inte det men nu känner jag mig ganska besviken på mig själv om jag ska vara ärlig. Jag vet inte hur många gånger jag har diskuterat med andra och tänkt själv hur otroligt tråkigt och larvigt det är när före detta klasskamrater ignorerar en. Jag gillar inte sådana personer, och nu har jag gjort det själv?! Jag vet inte ens varför jag gjorde det heller. Det var inte ens en person som jag ogillar. Jag gör bara helt oförklarliga saker ibland. 
 
Så nu vet jag inte hur länge jag ska känna mig såhär skyldig. Att älta saken kommer ju inte göra det bättre men jag vet inte hur man slutar. Någon som har något tips på hur man släpper saker och går vidare? 
 
  

Kommentarer
Postat av: anna

Det är så svårt att veta hur man ska göra för att gå vidare och sluta älta vissa grejer. Men tillslut måste man nog bara gå vidare och hoppas på att det ska bli bättre nästa gång :)

Skrivet: 2012-07-01 16:53:18
URL/Blogg: http://aannnnaaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras såklart inte!)


URL/Blogg:


Kommentar:

RSS 2.0